Nyheder

Vise vaser og skovbilleder af to lokale kunstnere

Det er to lokale kræfter, der fra den 22. august fylder caféen på Hørvævsmuseet med keramik og malerier.

Lene Broe, der bor i Tommerup, kalder sin udstilling Vise Vaser: “Jeg arbejder gerne med unika i små temaer, som for eksempel at ”vise vaser”. At udfordre form, farve, glasur… planlægge og beregne. Det er ikke blot geometri og kemi, overleveringer og traditioner, men også fornemmelsen for når tingene ”går op”. Først når man har leret i hånden lever det”.

Se mere her

ipp

Ulla Hvid er bosiddende i Glamsbjerg og udstiller malerier: “Min udstilling her på Hørvævsmuseet har jeg kaldt ”Skovbilleder”.  Jeg bor tæt på Krengerupskoven og går ofte tur der med min hund. Jeg nyder skoven på alle årstider. Mine billeder er dels fra Krengerupskoven, men også en serie fra New Zealand, hvor min datter bor. Farverne i de tempererede regnskove der er helt vidunderlige og meget forskellige fra de danske bøgeskove”.

Se mere her 

Ulla 1a

Udstillingen åbner tirsdag den 22. august klokken 13 og varer til 1. oktober.

Der er reception den 22. august fra 13-15