Nyheder

Start på sæsonen 2017

Så er det nu: Hørvævsmuseet starter sæsonen 2017 på søndag den 30. april. De frivillige på Hørvævsmuseet har gjort museet klar til en ny sæson. Der er gjort hovedrent i alle kroge og vi står klar med et nyt program med udstillinger og forskellige aktiviteter.

Vi starter sæsonen med at åbne temaudstillingen og den første cafeudstilling:
Årets temaudstilling er S.O.S. – Strikkede Olmer Striber hvor gruppen “Garn Elskende Mesdames” omsætter de gamle olmerdugsstriber til nutidigt strik. Denne udstilling kan ses hele sæsonen indtil til 1. oktober.

web-olmerstrik-3

Den første cafeudstilling er Anne Marie Rasmussens flotte billedtæpper. Den kan ses indtil 11. juni.

DSC_0284

 

Vi håber at se jer på museet en eller flere gange i løbet af sæsonen 2017. Følg med her på hjemmesiden, på Facebook og i dagspressen.